Top Social

Kuulumisia ja pieniä, kivoja asioita

6.3.2021

Kasvot tuntuvat naamion jälkeen ihanan kosteutetuilta ja vartaloa painaa lempeä raukeus. Pitkä kävelylenkki ja sauna ovat tehneet tehtävänsä. Muuten päivä on mennyt leipää leipoen ja hiihtoa katsellen. Tällaisista lauantaista pidän juuri nyt.Jo pidemmän aikaa inspiraatio on ollut täysin kadoksisa, eikä ihmekkään. Kun kaikki päivät viettää kotona kauppareissuja ja lenkkejä lukuun ottamatta, ja kun arkitason jännittävimmät päätökset koskevat saunan lämmittämisen ajankohtaa ja sitä paistaakko coctail-piirakoita iltapalaksi vai ei, tuntuu siltä ettei ole mitään mitä jakaa täällä blogin tai Instagramin puolella. Toisaalta olen yrittänyt olla ottamatta paineita julkaisutahdista ja keskittynyt lähinnä antamaan aikaa itselle ja pienille kivoille asioille. Viime viikkojen aikana onkin tullut tajuttua perin pohjin miten tärkeitä nuo "pienet ja kivat asiat" ovat ja miten niiden tuomisesta arkeen pitää itse ottaa vastuu. Nyt kun elämä pyörii hyvin vahvasti tiettyjen, yksittäisten pilarien ympärillä, on enemmän kuin tärkeää tehdä asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Jo parin kuukauden ajan hyvää fiilistä ja rytmiä on tuonut juoksuohjelman aloittaminen. Myös keväisemmät kelit, neulominen, tuoreet kukat, parvekkeelta aukeavat maisemat ja hapanjuuri leipomisen saloihin tutustuminen ovat tuoneet mulle runsaasti iloa. Ollaan poikaystävän kanssa myös useampaan otteeseen keitetty kaakaot termariin ja lähdetty pienelle retkelle lähimaastoon. Lämmin suositus Foodinin Flow kaakaolle kauramaitoon tehtynä ja makeuttuna lorauksella vaahterasiirappia! Tällä viikolla käytiin muun muassa lähi rannan penkillä ihmettelemässä aurinkoa ja nauttimassa lämpimästä juomasta. Tuo hetki sai taas hetkeksi uskomaan tulevaan ja siihen, että asiat järjestyy. 


Meillä on Helsinki Design Schoolin Visualistin tutkinnossa olleet viimeiset kolme opinto-viikonloppua etä-yhteyden kautta ja ensi viikolla olisi taas vuorossa lisää opiskelua. Luennot ovat toimineet tosi hyvin etänä, vaikka olisihan sitä tietenkin mieluummin ollut paikan päällä normaalisti jolloin olisi myös päässyt tutustumaan muihin ryhmäläisiin paremmin. Koulutuksen etätehtävät ovat olleet paikoin melko haastavia, mutta myös todella mielenkiintoisia. On ollut hauska huomata miten oma mielikuvitus pääsee niiden parissa heräämään! Tehtävissä on päässyt suunnittelemaan kaikkea messuosastosta oman yrityksen Instagram feediin. 


Olen pohtinut melko isoja päätöksiä tulevaisuuden suhteen, varsinkin työrintamalla. Mielessä vilisee erilaisia toiveita ja suuntaviivoja. Paljon on auki, mikä on ollut myös jotenkin vapauttava ajatus vaikka välillä vähän kauhistuttaakin. Voisin palata aiheeseen kunhan pääsen vähän jäsentelemään ajatuksia lisää. Nyt uusimman Selviytyjät-jakson pariin. Palaillaan <3

Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!