Sain toiveen tämän reseptin jakamisesta sen vilahtessa Insta stoorissani, joten täältä pesee! Nachopelti on täydellinen mättöruoka, eikä tämäkään versio ole sieltä terveellisemmästä päästä. Tajuttoman hyvää kylläkin ja sehän se pääasia on! Nachopelti on mielestäni parhaimmillaan kun siinä on paljon täytteitä ja runsaasti erilaisia makuja. Niin, että jokainen suupala on vähän erilainen. Täytteiden määrien kanssa ei siis kannata kitsastella. Tämä on super nopea ja helppo ruoka, eikä tätä voi pilata kuin liian pitkällä paistoajalla.
Tarvitset:
- nachoja
- salsaa
- Mexico nyhtökauraa (myös muut maut käyvät, mutta ilman mexico-marinadia nyhtökaura voi jäädä kuivaksi)
- kirsikkatomaatteja pieneksi pikottuna
- tuoretta mangoa tai ananasta pieninä paloina
- kourallinen pilkottuja jalopenoja
- Koskenlaskija Cheddar juustokastiketta
- creme fraichea
- korianteria
- limemehua
Levitä haluamasi määrä nachoja pellille leivinpaperin päälle. Lusikoi päälle melko reilusti salsaa (koko purkki). Sekoita nyhtökauran mukana tullut marinadikastike nyhtökauraan omassa rasiassaan ja lisää se sitten nachojen päälle. Lisää myös pieneksi pilkotut kirsikkatomaatit, jalopenot ja mango/ananas. Viimeiseksi lusikoi päälle Cheddar juustokastike (tämä juustokastike on ehdoton! toimii paremmin kuin juustoraaste). Paista 200 asteessa 10-20 minuuttia. Suosittelen ottamaan pellin uunista kun juustokastikkeeseen on ilmestynyt jonkin verran väriä, jotta mehukkuus säilyy. Lisää paistamisen jälkeen koko komeuden päälle creme fraichea ja reilusti korianteria. Ota (isohko) annos lautaselle, pirkottele päälle limemehua ja nauti!
Post Comment
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!