Top Social

Tammikuun parhaat

6.2.2020

Hetki: Kuukauden mieleenpainuvimman hetken koin Koli Relax spa:n elämyssuihkussa. Käytiin    poikaystävän kanssa eräs lauantai päiväselti Kolin kylpylässä rentoutumassa. Jo ensimmäiset 15 minuuttia kylpylässä olivat koko rahanarvoiset, ja varsinkin elämyssuihkun Cold mist- vaihtoehto oli jotain niin ihanaa ja odottamatonta.


Sarja: A million little things. Tämä sarja on I-H-A-N-A! Niin koskettava, hauska ja lämminhenkinen. Onnittelut, jos sarjan korkkaaminen on vasta edessä päin. Onneksi toinen kausi ilmestyy nyt helmikuussa.


Artisti/biisi: Tammikuun soitetuin artisti oli ehdottomasti Gettomasa ja biiseistä Jeesei. Olen aina tykännyt suomiräpistä, ja Gettomasan biiseistä olen ammentanut hyvää fiilistä arkiaamujen aikaisiin herätyksiin ja treeneihin. 


Ruoka/herkku: Jääkaappi kylmät appelsiinit! Varsinkin jugurtin kanssa. Tai sellaisenaan... tai hedelmäsalaatissa... puuron päällä...baanilettujen ohessa......


Ostos: Aco:n Sunkissed itseruskettava kasvovoide. Nopea ja vaivaton pelastus kalpeille kasvoille. Ei tahraa, ei jätä rajoja ja kuivuu nopeasti. 


Tunne: Inspiraatio! Varsinkin tammikuun alku oli mulle todella inspiroivaa ja energistä aikaa. Olin todella fiiliksissä omista tavoitteista ja tulevaisuudesta muutenkin. Tykkään aina vuoden vaihteessa kirjoittaa ylös omia tavoitteita ja asioita, joille haluan antaa aikaa. Näin koen saavani arkeen selkeitä suuntaviivoja, joiden avulla saavutan tavoitteet ja haluamani muutokset.  


Vaate: Ehdottomasti kuvissa näkyvä teddytakki, jota kävin useamman kerran hypistelemässä Vero modassa ennen kuin viimein nappasin alennusmyynneistä itselleni. 


Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!