Top Social

Kirppislöytöjä ja viikonloppukuulumisia

16.2.2020
Miten onkin taas jo sunnuntai-ilta? Olen vahvasti sitä mieltä, että viikonloppuisin aika menee kaksi kertaa nopeammin kuin arkena. Vai liekkö syynä se, että viikonloppuisin herää jopa neljä tuntia myöhemmin kuin arkipäivinä? Viime aikoina olen muutenkin alkanut ahistelemaan viikonlopun loppumista jo ennen kuin se on ehtinyt edes alkaa :D 

Mutta on sitä jotain ehtinyt tänäkin viikonloppuna tekemään! Ainakin nukkumaan ja syömään, mikä onkin se tärkein juttu. Perjantaina kävin kahden bussin taktiikalla kauempana kaupoilla ostamassa Jyskistä uudet nukkumatyynyt ja säilytyskorin pesekoneen päälle. Kävin samalla rauhassa kiertelemässä kirpputorilla ja Kontissa. Löysin alla näkyvät kaksi paitaa, ja varsinkin tuo valkoinen pitsipaita on niin minun tyylinen. Perjantai-iltana katsottiin Voice of Finlandia (ääniratkaisee jaksot on niin hyviä) ja viimeinen osa Epäuskottavat sarjaa. 

Lauantaina tehtiin pitkästä aikaa pitsaa. Pitsa-hifistelystä on tullut meille poikaystävän kanssa yhteinen harrastus (varmaan ainut ruokalaji, johon hän oma-alotteisesti osallistuu :D). Tavoitteena meillä on hioa täydellisen pitsan resepti! Käytiin myös extreme lenkillä räntämyrskyssä ja katsottiin Bohemian Rhapsody. 

Sunnuntai onkin mennyt lähinnä konejuttujen parissa. Lounaaksi testasin vegaanista Pasta carbonaraa, joka oli super helppoa ja super hyvää. Suosittelen kokeilemaan, ohje löytyy Viimeistä murua myöten -blogista. 
Fun fact: Muttaessamme nykyiseen kämppään, useampaa seinää koristi jokin lainaus- seinätarra. Olohuoneen "Just breathe - you 'll never live this moment again" sai lähteä noin vuoden jälkeen, mutta muut tekstit ovat jääneet. Onhan ne nyt kaikessa korniudessaan kaukana meidän tyylistä ja siksi aika hauskoja :D 
Ajanpuutteen ja synkän kelin takia tälläiset rennot, puhelimen kuvilla varustetut postaukset ovat tuntuneet kaikista vaivattomimmilta toteuttaa. Olen suunnitellut myös muunlaisia kirjoituksia, mutta niihin haluan ottaa kuvat rauhassa ja paremmissa olosuhteissa. Nyt kuitenkin kone kiinni ja iltapuuhiin ennen tämän iltaista Voice of Finlandia. 

Energistä viikonalkua just sulle!
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!