Top Social

Hiustenhoitorutiinini ja 3 parasta hiustuotetta

3.2.2020
Mulle on viimeisen puolen vuoden aikana muotoutunut tietynlainen hiustenhoitorutiini ja ihan lempparit hiustenhoitotuotteetkin on löytynyt. Yleensä olen arkena melko laiska laittamaan hiuksia. Menen arkipäivinä usein töihin suoraan kuntosalilta, joten hyvinvoivat, kiiltävät hiukset ja nopeat puolen minuutin kampaukset ovat avainasemassa. Hiukseni ovat luonnostaan todella paksut ja nykyisen leikkauksen ansiosta hiukset näyttävät hyvältä myös ilman ainaista suoristamista. Mitä hiustuotteisiin tulee, uskon vähemmän olevan enemmän. Käytän muutamaa hyvää tuotetta, ja esimerkiksi hiuslakka ja -puuteri kuuluvat lähinnä erikoistapauksiin. Nämä kolme hiustuotetta olen kokenut kuukausien käytön myötä itselle toimiviksi, eikä kyseessä ole siis maksettu mainos. 

Hiustenhoitorutiini: Pesen hiukset 2-3 kertaa viikossa, yleensä iltaisin. Annan hiusten kuivua puolikuiviksi pyyhkeen sisällä, minkä jälkeen levitän hiusöljyn ja harjaan hiukset luonnonharjaksisella (!!!) hiusharjalla. Öljyn ja harjaamisen kombo saa hiukseni luonnollisille kevyille laineille eikä suoristamista tarvita seuraavana aamuna. Annan hiusten kuivua loppuun yön aikana ja harjaan aamulla vielä uudestaan.  

Olen huomannut suuren eron luonnonharjaksisen ja muovisen hiusharjan välillä. Esimerksi Tangle teezer katkoi ja sähköisti hiuksia todella paljon. Perusponnareiden sijaan tykkään käyttää erilaisia donitseja, scrunchieita ja pinnejä. Niiden avulla lookista saa huolitellun pienellä vaivalla. Alla mun kolme super nopeaa arki-hiuslookkia. 

Top 3 hiustuotteet: 

1. Cutrin Bio+ Hydra Balance pesevä hoitoaine:
Tämä tuote tekee hiuksista todella pehmeät ja kosteutetut. Pesen hiukset tällä joka toinen tai kolmas kerta. Ihana tuoksu!

2. The Body shop Ginger Anti-Dandruff shampoo: 
Tämä Bodyshopin inkiväärishampoo on ehdoton, jos kärsii hilseilevästä, kuivasta ja kutiavasta päänahasta. Pesevyyden ansiosta hyvä vastapaino yllä olevalle hoitavalle tuotteelle. Ei kuitenkaan jätä hiuksia kuiviksi tai takkuisiksi niin kuin jotkut syväpuhdistavat shampoot.

3. Wella SP Luxe oil:
Jos kaipaat hiuksiisi kiiltoa, tämä on oikeat tuote siihen. Auttaa myös selvittämään takkuiset hiukset. Super riittoisaa ja hyväntuoksuista.

Mikä on sun ehdoton lemppari hiustuote?
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!