Top Social

Uusivuosi Mathildedalissa

3.1.2020
Hei vuosi 2020!

Otettiin uusi vuosi vastaan rauhallisissa merkeissä Salon Mathildedalissa mökkeilemällä. Kävin tässä sympaattisessa noin 100 asukkaan kylässä ensimmäisen kerran viime pääsiäisenä ja oli niin kiva päästä taas tutustumaan paikkaan lisää. Otettiin aikaisin maanantaina suunta kohti Vantaata, mistä jatkettiin matkaa poikaystävän vanhempien kanssa autokyydillä körötellen. Mathildedalissa meitä odotti hyvin syksyinen keli, mikä oli melkoinen shokki talvisen Joensuun jälkeen. Maanantai ilta kului tortilloja syöden, saunoen ja aivan upeaa tähtitaivasta tuijotellen. En ole nähnyt vuosiin yhtä kaunista ja kirkasta tähtiloistoa! 

Tiistaina syötiin rauhassa aamupalat, minkä jäälkeen lähdettiin ulkoilemaan ja moikkaamaan alpakoita. Illalla syötiin hyvin uudenvuoden illallisen merkeissä ja kippisteltiin myös mun valmistumiselle. Syömisen jälkeen suunnattiin katsomaan jääkiekkoa ja raketteja katseltiin mökin terassilta. Eli mun makuun juuri sopivan leppoisa tapa toivottaa uusi vuosi tervetulleeksi.

Suosittelen ehdottomasti vierailemaan tässä pienessä kylässä! Ravintolat, ruukkikylä ja sen käsityöliikkeet ovat ihanan tunnelmallisia ja olohuonemaisia. Ravintola Terhon tunnelma, pitsat ja toastit saavat minulta ison suosituksen. Suklaan ystävän kannattaa piipahtaa kahville Petris Chocolate nimiseen suklaakahvilaan ja Kyläleipurin leipomosta ja leipomoravintolasta saa herkullisia leipiä, makeita herkkuja ja artesaanipitsoja. Kylän on Teijon kansallispuiston läheisyydessä, joten alueelta löytyy hyvin myös ulkoilu- ja retkeilymahdollisuuksia. 
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!