Top Social

Viime viikkoina olen

4.9.2019
Juon toista kupillista kahvia, päässä tuntuu päiväunien jälkeinen sekava olo. Olen pisteessä, josta kerkesin unelmoida monta viikkoa. Kesätyöt on ohi, tutkinto melkein kasassa ja vihdoin minulla on aikaa tehdä omia juttuja ja levätä. Työt tuntuivat aikaisempaa stressaavilta ja kun samaan aikaan teki viimeisiä koulujuttuja, ei hirveästi jaksanut innostua muusta, edes niistä itselle tärkeistä asioista. Jos jotain tämä kolmen kuukauden työrupeama opetti (tieteellisen kirjoittamisen ja aineiston analysoinnin lisäksi) niin sen, että miten tärkeää on tehdä työtä, josta aidosti nauttii. Seuraavat pari viikkoa aionkin lomailla. Haluan levätä, viimeistellä gradun ja panostaa omiin juttuihin.

Onneksi viime viikkoihin on mahtunut muutakin kuin työn tekoa. Olen muun muassa...
... tehnyt töitä. Toimin Itä-Suomen yliopistolla tutkimusavustajana. Vaikka tykkäsinkin työstäni, olen alkanut tajuamaan, että tämä ala ei ehkä ole minua varten. Toisaalta never say never...
... syönyt pirusti tuoreita marjoja. Olen käynyt pari kertaa viikossa ostamassa torilta erilaisia marjoja, mansikkaa, herukoita, vattuja, karviaisia...arjen luksusta! Kuvassa lemppari puuron päälliset: marjoja, maapähkinävoita ja loraus kauramaitoa. 
... käynyt pienillä retkillä. Meidän piti poikaystävän kanssa käydä Kolilla vaeltamassa, mutta oltiin niin väsyneitä, että päätettiin jättää se myöhemmäksi. Sen sijaan ollaan käyty ulkoilemassa lähiympäristössä. 
... kuunnellut paljon suomalaista musiikkia. Muun muassa Lokin päällä lokki, Muistuta mua, Psykologi ja Veitset ovat saaneet paljon kuuntelukertoja. 
... käynyt uimassa. Tänä kesänä on tultu uitua oikein kunnolla. Eikä edes pulahdettua, vaan välillä siellä vedessä ollaan oltuu varmaan puoli tuntia kerrallaan uimapatjan kanssa riehuen. Ihan parasta!
... leiponut maailman parhaaksi tituleerattua brownieta ruokaidolini  Viimeistä murua myöten blogista löytyvällä ohjeella. Ja kyllä, oli parasta maistamaani brownieta. 
... alkanut käydä salilla uudella motivaatiolla. Suunniteltiin minulle kunnon saliohjelma kun ostin jäsenyyden Joensuun uudelle Energylle, ja intoa on riittänyt vaikka muille jakaa! 
... viettänyt iltaa rakkaiden kanssa. Maailman tärkeintä <3
... juhlinut serkun häitä. Hääjuhla oli kaunis ja rakkauden täytteinen, eikä kyyneliltäkään säästytty. Ihana lopetus kesälle <3
... nauttinut vapaa-ajasta kesäkeleissä. Syyskuun alku ja ulkona on ollut 25 astetta lämmintä. Ei hullumpaa. Toisaalta lähenevät viileämmät syyssäät eivät nekään haittaa. 
2 kommenttia on "Viime viikkoina olen"
  1. Ompa sulla ihana blogin alku, pitää ehdottomasti jäädä seurailemaan! :)
    http://www.jennijulia.com/

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos paljon! Pitää käydä sunkin blogia lueskelmassa ajan kanssa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!