Top Social

Päiväreissu Tallinnassa

12.7.2019
Otimme äidin ja kahden siskoni kanssa aikaisin maanantai aamuna suunnaksi Helsingin Länsiterminaalin. Olimme suunnitelleet Tallinnan reissua jo pitkään ja viimein saatiin kaikkien aikataulut sopimaan. Päivän mittainen reissu Tallinnaan oli juuri sopiva meille, sillä loppu päivästä jalat alkoivat olla jo sen verrat kipeät kaikesta kävelemisestä. Reissu oli mahtava irtiotto arjesta ja oli niin ihana viettää aikaa perheenjäsenten kanssa. 
Tallinnan kukkaloisto oli jotain niin kaunista! Terassien kaiteet oli ympäröity kukilla ja söpöjä kukkakauppoja oli ympäriinsä. Vanhassa kaupungissa on mukava kierrellä vailla päämäärää, sillä jokaisen nurkan takaa löytyy jotain söpöä ja viehättävää. 
Telliskiven alue on henkilökohtainen lempparini Tallinnassa. Pidän sen urbaanista tunnelmasta ja  yksityiskohtien määrästä. Kävimme syömässä alueella sijaitsevassa F-Hoonessa, joka on jo sisustuksensa ja tunnelmansa puolesta käymisen arvoinen paikka. Ruoka oli todella hyvää ja jälkiruoka sekä valkoviini erinomaisia. Myös asiakaspalvelu oli tällä kertaa huomattavasti ystävällisempää kuin viimeksi ravintolassa käydessäni.
Myös Tallinnan uusittu kauppahalli, Balti Jaama Turg, oli tälläisen ruokaintoilijan mielestä taivaallinen paikka. Toripöydät notkuivat vihanneksia ja tuoreita marjoja.
Tämä minireissu oli ihana, mutta puhuttinkin jo ettei ihan heti tarvitse lähteä uudestaan. Laivamatkat ja ihmismäärä ovat sen verran väsyttäviä, että illalla sänkyyn päästessä oli varsin helpottunut olo. Nukahdettiin kaikki alta aikayksikön ja herättiin seuraavana aamuna puoli yhdentoista aikaan. 
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!